Våra tjänster

Vår enda uppgift är att göra Yrkesfolkets vardag enklare.

Här kan du läsa om olika tjänster som vi har för att underlätta din vardag.

Laga dina tänder!

Du vet väl att du kan lämna in dina förbrukade diamantkärnborrar till oss så ser vi till att de blir omsatta med nya segment.

Läs mer

Beställ skruvar och byggbeslag i valfri färg

Nu kan du få skruvskallarna och byggbeslagen i vilken färg du vill.

Läs mer

Provdragning av infästning och armering

Är du osäker på grundmaterialets kvalité eller behöver du säkerställa att montaget verkligen håller för särskilda lastkrav?

Läs mer

Klädtryck

Vi trycker loggor på dina arbetskläder.
Förvara dina transfers hos oss, så går det snabbt och enkelt att trycka enstaka plagg eller till hela företaget på en gång. 

Läs mer

Fallskyddsbesiktning

Vi ombesörjer din årliga fallskyddsbesiktning. Det är viktigt att fallskydd kontrolleras regelbundet och vi på Flinks är auktoriserade att utföra besiktning av ditt fallskydd. Vi synar av alla delar i ditt fallskydd och byter vid behov ut de delar som inte håller måttet. Lämna bara in det i någon av våra butiker.


Fotskanner

Alla fötter är olika och för yrkesfolk som står och går mycket är det viktigt att ha rätt på fötterna. I våra snabbgrossar har vi fotskanner som skannar av dina fötter och ser vilka skor och sulor som passar just dig.


Slipning

Behöver du slipa något? Lämna in dina klingor och sågkedjor till oss så ser vi till att de snabbt blir slipade och servade.

Läs mer

Reparationer och service

Lämna in dina maskiner till oss. Vi tar emot dina el- och luftverktyg och ser till att de får en snabb och professionell service.


Fleasing - Flinks Leasing

Vi har en finansieringslösning för våra kunder oavsett fabrikat. Det ger dig möjligheten att få tillgång till moderna och kvalitativa maskiner utan att behöva investera stora belopp vid ett och samma tillfälle.

Läs mer

Stäng