Ny platschef för Flinks Järn i Sätra

Pelle Ankarberg har arbetat som säljare på Flinks i tre och ett halvt år och har innan dess en lång erfarenhet som butikschef inom elektronikbranschen med sig i bagaget när han nu tar över som platschef för Flinks i Sätra. Pelle tog över rodret från den tidigare platschefen Mats Gribert den 1 juni.

– Vi ska vara som våra kunders kunniga kompisar som visar dem hur de kan lösa sina vardagliga yrkesrelaterade problem, säger Pelle Ankarberg.
– Det kan räcka att ställa den lilla men betydelsefulla frågan om vad de jobbar med för projekt, fortsätter han.

Under de år han har varit på Flinks har han lärt sig enormt mycket och tycker att han i dag har ett bra helhetsperspektiv på Flinks sortiment. Hans motto har varit att fråga flitigt och lyssna för att lära sig. Dialogen med kunden har också stor betydelse för Pelles uppbyggnad av sin kompetens.

– Det roligaste med att vara chef är att tillsammans med personalen få allt att funka, från rent praktiska saker till att alla känner att det är kul att gå till jobbet, avslutar Pelle.

 För frågor eller ytterligare information kontakta någon av nedanstående: Marknadschef Petter Jansson på telefon 0708-728301  eller  petter.jansson@flinks.se  Platschef Pelle Ankarberg på telefon 0705-363880  eller  pelle.ankarberg@flinks.se

Vill du ha information från oss?


Stäng