Flinks Järn öppnar en femte anläggning i Arninge, Täby.

Det händer mycket i Stockholms norra delar och Flinks stärker nu sitt erbjudande i detta område

Den 27-28 januari 2016 inviger Flinks Järn en helt nybyggd snabbgross i Arninge industriområde i Täby.

- ”Vi har, i en helt nybyggd fastighet, kunnat utforma en suverän butik här i Arninge. Miljötänket har varit med ifrån start med allt från energisnål LED-belysning till uppvärmning med bergvärme.”

”Nu kan vi hjälpa Yrkesfolket även i nordöstra Storstockholm och våra kunder här behöver inte åka lika långt som tidigare.” Det säger Flinks platschef i Täby, Pelle Ankarberg, när han beskriver snabbgrossens utformning och läge. 

Butiken på 2.500 kvm ligger kommunikationsmässigt bra till i Arninge industriområde som de senaste åren utvecklats till knutpunkt för Yrkesfolk i denna expansiva del av Storstockholm. VVS-montörer, plåtslagare, elinstallatörer, byggare, fastighetsskötare och målare är några av alla de yrkeskategorier som redan har hittat till den nya anläggningen. 

Den officiella invigningen går av stapeln den 27-28 januari. Då bjuder Flinks sina kunder på frukost, lunch, auktioner och leverantörsdemonstrationer i dagarna två. 

Då Flinks målsättning är att vara en mötesplats och nav för yrkesfolket i  Storstockholm har vi bjudit in tjugonio av våra leverantörer samt systerbolagen Lundqvist-Svetsmaskinservice och Toolcom för att berätta om vad de kan erbjuda. 

Hornsberg den 13 januari 2016

 

För frågor eller ytterligare information kontakta någon av nedanstående:

Marknadschef Petter Jansson på telefon 0708-728301 eller petter.jansson@flinks.se 

Platschef Pelle Ankarberg på telefon 0725-000306 eller pelle.ankarberg@flinks.se 

Fakta: Flinks Järn AB som startade 1907 är ett familjeägt bolag med drygt 70 anställda och omsätter ca: 250 miljoner kronor.  Företaget säljer bara till yrkesfolk och kunderna är företag inom bygg- förvaltnings- och servicebranscherna i Storstockholm. Flinks har fem snabbgrossar. I Bromma, Globen, Hornsberg, Sätra och Täby.  

Vill du ha information från oss?


Stäng