Arbeta hos oss?

Vi på Flinks är stolta över att få hjälpa Yrkesfolket.

På Flinks arbetar alla anställda med att hjälpa våra kunder på olika sätt. Vare sig vi är säljare i någon av våra snabbgrossar, arbetar med ekonomi, lager, utkörning, data eller något annat. 

Vår uppgift är inte bara att tillhandahålla verktyg, maskiner, skyddsutrustning eller vad det nu kan vara vår kund behöver. Vi hjälper även till med vår kunskap.  Att bidra till att lösa problem eller tipsa om effektivare arbetsmetoder är minst lika viktigt. Flinks kunder arbetar i många olika branscher med väldigt blandad inriktning och stöter dagligen på oförutsedda situationer med problem som det är vår uppgift att hjälpa till att lösa.  Därför tycker vi att det är bra att vi som arbetar här har olika erfarenheter och bakgrund. Så ingen bakgrund behöver vara "fel" för att platsa på Flinks. 

Petter Jansson 
Marknadschef 

Flinks Järn AB 
Box 30014 
104 25 Stockholm 

Telefon: 08-13 12 10 
Mail: petter.jansson@flinks.se

Nu söker vi en:

Löne-/Personaladministratör

Hel- eller deltidstjänst

Som Löne-/Personaladministratör hos oss kommer du att vara en kontaktlänk mellan Kontek (som sköter våra löner) och Flinks/Lundqvist Maskin & Verktyg, kring alla frågor som gäller personal, lön, arbetsscheman mm. Förutom att göra månatliga sammanställningar för körjournaler, sjukintyg, anställningsförändringar mm, säkerställer du att Kontek får alla relevanta underlag inför varje månads lönekörning enligt deadline.

Vidare har du en kontrollfunktion gällande avvikelser, kontrollera att rapporter är korrekta samt hjälpa ekonomipersonalen kring bokföringsunderlag. Tjänsten har en stor variation av uppgifter och du kommer att ha mycket kontakt med både chefer och personal i olika ärenden. Du kommer att vara placerad vid vårt huvudkontor på Kungsholmen och erbjuds möjlighet till inspirerande och roliga arbetsuppgifter.

Vi vill att du:

• har gymnasial utbildning.
• har gedigen och mångårig erfarenhet från lön/personalarbete.
• har ett starkt intresse och fallenhet för administration och personal.
• är noggrann och ansvarskännande.
• som person är lyhörd, kommunikativ och har lätt för att se sammanhang.
• har en genuin känsla för service, såväl internt som externt.

Det är meriterande om du har kunskaper inom redovisning. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt, välskött och mycket expansivt företag. Välkommen med din ansökan via den externa länken! Där kan du sedan enkelt bifoga ditt brev och CV. Urvalet kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast!
Vid frågor kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-25088, Comline Rekrytering.

Välkommen med din ansökan

Stäng