Arbeta hos oss?

Vi på Flinks är stolta över att få hjälpa Yrkesfolket.

Nu söker vi butikssäljare

till våra ledande snabbgrossar 

 

Som säljare hos oss kommer du att arbeta i någon av våra fem snabbgrossar med hela sortimentet, ca 20 000 artiklar, där du får möjlighet att specialisera dig inom den av våra produktgrupper som passar bäst. Du jobbar i lag och växlar mellan olika slags arbetsuppgifter. Förutom att framför allt hjälpa våra kunder att hitta rätt produkter, jobbar du vid utcheckningen, plockar varor, inventerar, göra beställningar samt andra arbetsuppgifter som är del av den dagliga butiksdriften. Du har även eget ansvar för en varugrupps inköp och dess försäljningsaktiviteter samt direktkontakt med våra leverantörer.

Flinks kunder arbetar i många olika branscher med väldigt blandad inriktning och stöter dagligen på oförutsedda situationer med problem, som det är vår uppgift att hjälpa till att lösa.
Vi tycker att det är en styrka för oss att ha personal med många olika erfarenheter och bakgrund. Ingen bakgrund behöver vara ”fel” för att platsa hos Flinks. Däremot är det viktigt att du delar våra värderingar om hög kundservicenivå.

Kvalifikationer/Egenskaper:
• Du får gärna ha teknisk utbildning eller erfarenhet av bygg eller serviceverksamhet, är dock inget krav. Däremot har du säkert någon form av erfarenhet från kund-/servicerelaterat arbete
• Framför allt vill vi att du brinner för att hjälpa kunder, är proaktiv och driftig
• Har en öppen och positiv personlighet och är givetvis en god lagspelare
• Du gillar ordning och reda och har samtidigt lätt för att prioritera
• Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vi ser det som meriterande med ytterligare språk.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Vi kommer att kunna erbjuda våra nya butikssäljare ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt och välskött företag.


Välkommen med din ansökan!
Du kommer att länkas till en extern sida, där du sedan enkelt kan bifoga ditt brev och CV. Urvalet kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast!
Vid frågor kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-25088, Comline Rekrytering.

ANSÖK HÄR

 

På Flinks arbetar alla anställda med att hjälpa våra kunder på olika sätt. Vare sig vi är säljare i någon av våra snabbgrossar, arbetar med ekonomi, lager, utkörning, data eller något annat. 

Vår uppgift är inte bara att tillhandahålla verktyg, maskiner, skyddsutrustning eller vad det nu kan vara vår kund behöver. Vi hjälper även till med vår kunskap.  Att bidra till att lösa problem eller tipsa om effektivare arbetsmetoder är minst lika viktigt. Flinks kunder arbetar i många olika branscher med väldigt blandad inriktning och stöter dagligen på oförutsedda situationer med problem som det är vår uppgift att hjälpa till att lösa.  Därför tycker vi att det är bra att vi som arbetar här har olika erfarenheter och bakgrund. Så ingen bakgrund behöver vara "fel" för att platsa på Flinks. 

Petter Jansson 
Marknadschef 

Flinks Järn AB 
Box 30014 
104 25 Stockholm 

Telefon: 08-13 12 10 
Mail: petter.jansson@flinks.se

Stäng