Arbeta hos oss?

Vi på Flinks är stolta över att få hjälpa Yrkesfolket.

På Flinks arbetar alla anställda med att hjälpa våra kunder på olika sätt. Vare sig vi är säljare i någon av våra snabbgrossar, arbetar med ekonomi, lager, utkörning, data eller något annat. 

Vår uppgift är inte bara att tillhandahålla verktyg, maskiner, skyddsutrustning eller vad det nu kan vara vår kund behöver. Vi hjälper även till med vår kunskap.  Att bidra till att lösa problem eller tipsa om effektivare arbetsmetoder är minst lika viktigt. Flinks kunder arbetar i många olika branscher med väldigt blandad inriktning och stöter dagligen på oförutsedda situationer med problem som det är vår uppgift att hjälpa till att lösa.  Därför tycker vi att det är bra att vi som arbetar här har olika erfarenheter och bakgrund. Så ingen bakgrund behöver vara "fel" för att platsa på Flinks. 

Nu rekryterar vi butikssäljare till Flinks Järn

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering.Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070-606 31 00. Urvalet kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till Säljpoolen 

Petter Jansson 
Marknadschef 

Flinks Järn AB 
Box 30014 
104 25 Stockholm 

Telefon: 08-13 12 10 
Mail: petter.jansson@flinks.se

Stäng