Nu söker vi Redovisningsansvarig / Ekonomiansvarig / Redovisningsekonom

Ort: Stockholm
Omfattning: Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: 2022-08-29

Dina Arbetsuppgifter
Flinks Järn är ett expansivt och modernt företag. Vår strävan är att ligga i framkant när det gäller service och kvalité. Företaget omsätter ca 340 mkr och har ca 100 anställda.

Ekonomiavdelningen är placerad på huvudkontoret i Stadshagen. Härifrån sköter vi ekonomiadministrationen för ett antal bolag i den koncern Flinks ingår i. Vi arbetar främst med redovisning, avstämningar, rapportering, uppföljning, löner, kund- och leverantörsreskontra.

I rollen som redovisningsansvarig kommer du huvudsakligen att arbeta med redovisning
i ett eller flera av våra bolag. Du gör avstämningar och rapporter samt har ett helhetsansvar för ditt/dina bolag. Du kommer även att bidra, tillsammans med övrig personal, till att åstadkomma helheten; bla koncernrapportering, kreditbedömningar, ekonomiska analyser och utredningar.

Din Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du får gärna ha en akademisk utbildning i grunden. Erfarenhet från handelsföretag är meriterande.

Tjänsten innebär mycket kontakt med övrig personal och våra kunder. För att lyckas i rollen krävs att du är duktig på att kommunicera med olika människor. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift. Du har lätt för att samarbeta, är strukturerad och noggrann.
Du är analytisk lagd och har ett genuint intresse för verksamheten bakom siffrorna.
Du behärskar Office-programmen Word och Excel.

Vi Erbjuder Dig
På Flinks Järn har vi en familjär stämning med trevliga kollegor, varierande och stimulerande arbetsuppgifter och väldigt fina förmåner.


Övrig Information
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstider: Kontorstider med flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
 
Om Flinks Järn
Flinks Järn grundades 1907 och har utvecklats till en ledande leverantör åt yrkesfolket i Stockholm. Vår affärsidé är, att i egenskap av snabbgrossist och förrådshållare av verktyg, maskiner och förnödenheter, sälja kvalitetsprodukter, kombinerade med hög servicenivå till yrkesmässiga användare inom byggnation, industri och serviceföretag. Inom koncernen är vi drygt 300 anställda och omsätter 1 mdkr. Mer information hittar du här


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

Visa fler
Stäng