Nu söker vi lageransvarig till Norrköping

Ser du lösningar där andra ser problem?

Har du erfarenhet av lagerarbete och är en stjärna på att arbeta noggrant och strukturerat? Vill du ta nästa kliv i din karriär med mer ansvar och ingå i ett team med härliga kollegor? Vi söker just nu en lageransvarig till Flinks Järn som öppnar en ny butik i Norrköping med start hösten 2022! Välkommen till oss!

Om rollen

I rollen som lageransvarig på Flinks Järn kommer du ansvara för att det är ordning och reda samt en god struktur på lagret. Du kommer bland annat arbeta med godsmottagning, ha kontakt med chaufförer och leverantörer samt utföra kollicheck mot följesedel. Du ansvarar för flödet från lagret ut till rätt avdelning, i gott samarbete med avdelningsansvarig säljare. Du arbetar med kontinuerliga inventeringar och rapporterar direkt till platschef i denna roll. Vid lugna perioder kan du komma att hjälpa till i butiken med kundservice.

På Flinks Järn kommer du mötas av en kultur som är varm, stöttande, prestigelös och familjär. Du kommer ingå i ett team som värdesätter en god laganda, som stöttar varandra i det dagliga arbetet och som alltid gör det lilla extra för kunderna. Du kommer bli en del av Flinks Järn familjära miljö och bidra till företagets utveckling framåt.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete samt in- och utleveranser. Har du erfarenhet av reklamationshantering eller farligt gods ser vi detta som meriterande men inget krav. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och uppskatta ordning och reda omkring dig. Du är ansvarstagande, prestigelös och har en ådra för problemlösning. Då du kommer ha både extern och intern kontakt ser vi att du värdesätter en god service samt har en god kommunikativ förmåga. Du trivs med att arbeta på en detaljerad nivå där du behöver vara uppmärksam. Du är initiativtagande och arbetar bra likväl i team som självständigt. Det är meriterande om du har truckkort sedan tidigare. För att komma till din rätt i tjänsten behärskar du svenska i både och tal och skrift.

 Om Flinks Järn

Flinks Järn AB är en järnhandel med fullt sortiment och ett premiumvarumärke mot yrkesfolk. Vi är ett familjeägt företag som startade i Stockholm 1907 och vi finns idag med fem snabbgrossar på 2500 kvadratmeter vardera för yrkesfolket i Storstockholm. Sortimentet omfattar 20 000 noga utvalda artiklar med över 99 % leveranssäkerhet. Men vi vill inte bara leverera ett brett sortiment av produkter, vi vill även bidra med vårt kunnande. Vi brukar säga att vi inte bara säljer en produkt utan att vi säljer en lösning. Hos oss möts du av kunnig personal, många med bakgrund i olika hantverksyrken, för att ge yrkesfolket en bra och snabb service. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00 - 17.00 året runt.  

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Flinks Järn. Du kan nå mig på johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 21 april 2022, tillträde enligt överenskommelse i augusti 2022.

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2022
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/55
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702 72 62 66
  • Lajla Dzebic, 070-266 07 86
Publicerat 2022-03-17
Sista ansökningsdag 2022-04-21

 

Sök jobbet som lageransvarig här

Aktuellt

Visa fler
Stäng