Nu söker vi en Produktchef med ansvar för maskiner och verktyg

Som produktchef hos oss kommer du att vara en av totalt fyra produktchefer och ansvara för vissa varugrupper av Flinks sortiment. Du kommer att följa utvecklingen och vara väl förtrogen med dina produktområden. Som produktchef är du ytterst ansvarig för att Flinks kan erbjuda de bästa produkterna och tekniska lösningarna för våra kunder och att vi har rätt villkor på de sortiment du ansvarar för. Förutom dina tre produktchefskollegor, har du till din hjälp även produktansvariga säljare i alla våra snabbgrossar.

En viktig del av arbetet är att hålla hela organisationen informerad och utbildad inom sortimentet. Du kommer att arbeta med inköp, försäljning och viss personalledning med mycket interna och externa kontakter. Din placering är vid vårt huvudkontor i Hornsberg på Kungsholmen, men du kommer även spendera del av din tid i våra sex snabbgrossar.
Du rapporterar till vår marknadschef. 
 
Dina arbetsuppgifter:
 • Skapa och implementera en övergripande strategi för att möta marknadens behov och uppnå våra mål.
 • Arbeta nära säljorganisationen och butiksledet för att förstå kundernas behov och säkerställa att produkterna möter marknadens krav.
 • Etablera och utveckla relationer med leverantörer och partners för att säkerställa kontinuerlig tillgång till material och resurser av högsta kvalitet.
 • Kontinuerligt övervaka och analysera marknadstrender, konkurrenter och kundfeedback för att identifiera nya affärsmöjligheter och potentiella utmaningar.
 • Ansvara för produkterna genom hela deras livscykel, från idé till butikshylla, inklusive prissättning och marknadsaktiviteter.
 • Säkerställa produktportföljens lönsamhet och tillväxt genom att identifiera nya affärsmöjligheter och genomföra förbättringar.
 
Din profil:
Vi tycker att det är en styrka för oss att ha personal med många olika erfarenheter och bakgrund. För den här rollen söker vi dig som har:
 • Någon form av utbildning och erfarenhet inom inköp, logistik och försäljning 
 • En god kännedom om marknaden 
 • Minst några års relevant erfarenhet från liknande arbete med goda resultat
 • Ett strategiskt tänk, god analytisk förmåga och en hög servicekänsla
 • En stark kommunikativ förmåga såväl i interna som externa kontakter
 • Goda kunskaper i MS Office och i synnerhet Excel 
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
   
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper
 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt och välskött företag. 
 
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning. Fast lön. Tillträde är enligt överenskommelse.
 
I samband med denna rekrytering samarbetar vi med Retail Recruitment. Har du frågor kring tjänsten hör av dig till ansvarig rekryterare Monica Sveiven.
Mail: monica.sveiven@retailrecruitment.se
Telefon: 0702-584200 
 
Känner du igen dig i vår beskrivning? Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag 2024-06-25 men vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen.
.
.
Ansök här

 

 

Om företaget

Flinks Järn grundades 1907 och är en ledande leverantör åt yrkesfolket i Storstockholm och Norrköping.
Vår affärsidé är, att i egenskap av snabbgrossist och förrådshållare av verktyg, maskiner och förnödenheter, sälja kvalitetsprodukter, kombinerat med hög service till yrkesmässiga användare inom byggnation, industri och service. Vi är ca 100 anställda och omsätter ca 350 Mkr. I dagsläget finns vi i Bromma, Globen, Kungsholmen, Sätra, Täby och Norrköping. Mer information om oss hittar du på www.flinks.se

 

 

Aktuellt

Visa fler
Stäng