Nu söker vi en distriktssäljare till Norrköping

Är du redo att göra ditt nästa karriärsteg i ett företag där gemenskapen och kulturen är lika starka som vår stålhärdiga arbetsmoral? Då är du precis den vi letar efter!

Flinks Järn, en stadig pelare i Norrköpings näringsliv, står inför spännande tillväxt och expansion. Vi är inte bara ett företag – vi är ett team där varje medlem bidrar till vår gemensamma framgång och vårt växande rykte som en pålitlig leverantör och partner. Nu är det dags för oss att utöka vårt team med en nyckelperson som kan förstärka vår närvaro och vara en del av den spännande resan framåt.

Vi letar efter en passionerad och driven distriktssäljare som inte bara delar våra värderingar utan som också brinner för att skapa långsiktiga relationer och leverera enastående service till våra kunder. Denna roll är hjärtat och själen i vår verksamhet i Norrköping och kommer vara betydelsefull i vår fortsatta tillväxtresa! 

Din roll

Som distriktssäljare hos Flinks Järn kommer du att vara den viktiga länken mellan oss och våra kunder i Norrköping. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att skapa och utveckla affärsmöjligheter samt vårda de befintliga kundrelationerna. Du kommer också att ansvara för att göra marknadsanalyser, offert/avtalshantering, och representera Flinks Järn i olika nätverkssammanhang. Förutom detta kommer du även att vara en del av vårt team i butiken där du får chansen att arbeta nära våra kunder och erbjuda dem den bästa servicen.

Du har en unik möjlighet att vara med och forma och utveckla rollen tillsammans med Flinks och du kommer att få vara med från grunden och bidra till att skapa strategier, implementera bästa praxis och bygga upp processer för att säkerställa att rollen blir så effektiv och framgångsrik som möjligt.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera:

  • Att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla långsiktiga relationer med befintliga kunder.
  • Hålla dig uppdaterad om vad som händer på den lokala marknaden.
  • Upprätta och skicka offerter med precision och snabbhet.
  • Delta i nätverksaktiviteter och evenemang för att öka vår närvaro och vara det varma ansiktet utåt för Flinks Järn.
  • Arbeta nära våra kunder i butiken och erbjuda expertis och service av högsta kvalitet.

Om dig

Hos oss letar vi efter någon med en gedigen erfarenhet inom B2B-försäljning, och om du även har erfarenhet från detaljhandeln så är det verkligen en extra bonus! Vi värdesätter självständighet och initiativförmåga - det är viktigt för oss att du känner dig fri att ta egna beslut och driva dina egna idéer framåt. Att kunna bygga och vårda relationer är hjärtat i vårt arbete, så att vara förtroendeingivande och ha en positiv inställning är avgörande egenskaper hos oss. Vi söker också någon som brinner för affärer och har en klar och tydlig målbild för framtiden. Älskar du att umgås med människor och trivs i sociala sammanhang? Då kommer du att känna dig hemma hos oss! Slutligen, vi är ett team som tror på att samarbeta och stötta varandra. Vi letar efter en lagspelare som delar våra värderingar och är redo att arbeta tillsammans med oss för att uppnå våra gemensamma mål.

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan! 

Om Flinks Järn

"Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare"

Flinks är snabbgrossar bara för yrkesfolk.

Flinks Järn är ett familjeägt företag som startade i Stockholm redan 1907. Vi finns idag med sex snabbgrossar i Stockholm och Norrköping. Snabbgrossarna är på 2500 kvadratmeter vardera och är till för yrkesfolk. Sortimentet omfattar 20 000 noga utvalda artiklar med över 99% leveranssäkerhet. Men vi vill inte bara leverera ett brett sortiment av produkter, vi vill även bidra med vårt kunnande. Vi brukar säga att vi inte bara säljer en produkt utan att vi säljer en lösning. Hos oss möts du av kunnig personal, många med bakgrund i olika hantverksyrken, för att ge yrkesfolket en bra och snabb service. Kom in till oss så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00 - 17.00 året runt.

Läs mer om Flinks Järn och lär känna Norrköpingsteamet här: 
https://www.flinks.se/sv/norrkoping/flinks-personal-i-norrkoping/

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Flinks Järn.

Sista ansökningsdag är 2 maj 2024. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

profile
Lajla Dzebic
Rekryteringskonsult
lajla.dzebic@eissrekrytering.se
070-266 07 86
.

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Sök jobbet

Aktuellt

Visa fler
Stäng