Nu söker vi butikssäljare till Norrköping

Ser du lösningar där andra ser problem?
Drivs du av att arbeta med kundservice av högsta kvalitet och har tidigare erfarenhet från detaljhandeln? Är du en person som trivs med att ha ett stort eget ansvar och vill bredda dina kunskaper inom butiksförsäljning? Då har du kommit rätt! Vi söker nu en driven butikssäljare till Flinks Järn i Norrköping!

Din roll

I rollen som butikssäljare kommer du vara ansiktet utåt för Flinks Järn och din främsta uppgift är att bistå med kundservice av högsta klass. Du kommer arbeta aktivt med butiksförsäljning av hela sortimentet och få möjligheten att specialisera dig inom en specifik produktgrupp som passar dig bäst. Du kommer ha inköpsansvar för din egen avdelning och ha koll på dess försäljningsaktivitet, arbeta i utcheckning, inventering, ha kontakt med leverantörer, samt packa upp och fylla på med varor där det behövs. 
På Flinks Järn kommer du mötas av en kultur som är varm, stöttande, prestigelös och familjär. Du kommer ingå i ett team som värdesätter en god laganda, som stöttar varandra i det dagliga arbetet och som alltid gör det lilla extra för kunderna. Du kommer bli en del av Flinks Järn familjära miljö och bidra till företagets utveckling framåt.

Om dig

Vi söker dig som gärna har en teknisk bakgrund i form av kunskap om verktyg och maskiner. Det är ett krav för tjänsten att du har erfarenhet inom detaljhandeln och har du tidigare arbetat i en verkstad eller som hantverkare ser vi detta som meriterande men inget krav. För denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du är en person som har ett stort kundfokus, värderar en briljant service samt är nyfiken och lösningsorienterad. Då du kommer arbeta kundnära tror vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga och är relationsskapande. Utöver detta har du en hög arbetsmoral och trivs att arbeta likväl i team som självständigt. För att komma till din rätt i tjänsten behärskar du svenska i både tal och skrift. Har du andra språkkunskaper ser vi detta som högst meriterande.

 

Om Flinks Järn

Flinks Järn AB är en järnhandel med fullt sortiment och ett premiumvarumärke mot yrkesfolk. Vi är ett familjeägt företag som startade i Stockholm 1907 och vi finns idag med 5 butiker för yrkesfolket i Storstockholm och en butik i Proffsparken i Norrköping. Sortimentet omfattar 20 000 noga utvalda artiklar med över 99 % leveranssäkerhet. Men vi vill inte bara leverera ett brett sortiment av produkter, vi vill även bidra med vårt kunnande. Vi brukar säga att vi inte bara säljer en produkt utan att vi säljer en lösning. Hos oss möts du av kunnig personal, många med bakgrund i olika hantverksyrken, för att ge yrkesfolket en bra och snabb service. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00 - 17.00 året runt.

 

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Flinks Järn.
Sista ansökningsdag är 17 februari 2024. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Lajla Dzebic,
Rekryteringskonsult

lajla.dzebic@eissrekrytering.se

070-266 07 86

 

___________________________

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Aktuellt

Visa fler
Stäng