Nu söker vi butikssäljare till Hornsberg

Som säljare hos oss i Hornsberg på Kungsholmen arbetar du med hela sortimentet, ca: 20 000 artiklar, där du får möjlighet att specialisera dig inom den av våra produktgrupper som passar bäst. Du jobbar i lag och växlar mellan olika slags arbetsuppgifter. Förutom att framför allt hjälpa våra kunder att hitta rätt produkter, jobbar du vid utcheckningen, plockar varor, inventerar, gör beställningar samt andra arbetsuppgifter som är del av den dagliga butiksdriften. Du har även eget ansvar för en varugrupps inköp och dess försäljningsaktiviteter samt direktkontakt med våra leverantörer.

 
Flinks kunder arbetar i många olika branscher med väldigt blandad inriktning och stöter dagligen på oförutsedda situationer med problem, som det är vår uppgift att hjälpa till att lösa. 
Vi tycker att det är en styrka för oss att ha personal med många olika erfarenheter och bakgrund. Ingen bakgrund behöver vara ”fel” för att platsa hos Flinks. Däremot är det viktigt att du delar våra värderingar om hög kundservicenivå. 
 
Kvalifikationer/Egenskaper: 
 
  • Du får gärna ha teknisk utbildning eller erfarenhet av bygg eller serviceverksamhet, är dock inget krav. Däremot har du säkert någon form av erfarenhet från kund-/servicerelaterat arbete
  • Framför allt vill vi att du brinner för att hjälpa kunder, är proaktiv och driftig
  • Har en öppen och positiv personlighet och är givetvis en god lagspelare
  • Du gillar ordning och reda och har samtidigt lätt för att prioritera
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vi ser det som meriterande med ytterligare språk.
     
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper
 
Vi erbjuder:
 
Vi kommer att kunna erbjuda våra nya butikssäljare ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt och välskött företag. 
 
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med lön efter överenskommelse. Arbetstider kommer vara vardagar efter rullande schema.
 
Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök tjänsten genom att klicka på "ansök här". Vi tar inte emot ansökningar via mejl.
I samband med denna rekrytering samarbetar Flinks Järn med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Monica Sveiven, 0702-58 42 00, monica.sveiven@retailrecruitment.se
 
Känner du igen dig i vår beskrivning? Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag 2024-04-02.
.
.
Ansök här

Aktuellt

Visa fler
Stäng