Nu söker vi butikssäljare till Norrköping

Vi har proffskunder som vill ha kreativitet och lösningsfokus

Flinks Järn säljer inte bara en produkt, utan en lösning. Vi har ett ovanligt stort sortiment och har alltid allt hemma. Det är butikssäljarna som är våra stjärnor och de har stort inflytande på utbudet. Vi söker tre lösningsorienterade butikssäljare som vill vara med och starta upp kvalitetsbutiken i Norrköping. I höst öppnar vi. Vill du vara med?

Om rollen

I rollen som butikssäljare kommer du vara ansiktet utåt för Flinks Järn och din främsta uppgift är att bistå med kundservice av högsta klass. Då Flinks Järn öppnar upp en helt ny butik i Norrköping kommer du vara med i uppstarten och tillsammans med dina kollegor bygga upp butiken. Du kommer arbeta aktivt med butiksförsäljning av hela sortimentet och få möjligheten att specialisera dig inom en specifik produktgrupp som passar dig bäst. Du kommer ha inköpsansvar för din egen avdelning och ha koll på dess försäljningsaktivitet, arbeta i utcheckning, inventering, ha kontakt med leverantörer, samt packa upp och fylla på med varor där det behövs. 

På Flinks Järn kommer du mötas av en kultur som är varm, stöttande, prestigelös och familjär. Du kommer ingå i ett team som värdesätter en god laganda, som stöttar varandra i det dagliga arbetet och som alltid gör det lilla extra för kunderna. Du kommer bli en del av Flinks Järn familjära miljö och bidra till företagets utveckling framåt.

Din profil

Vi söker dig som gärna har en teknisk bakgrund i form av kunskap om verktyg och maskiner. Det är ett krav för tjänsten att du har erfarenhet inom detaljhandeln och har du tidigare arbetat i en verkstad eller som hantverkare ser vi detta som meriterande men inget krav. För denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du är en person som har ett stort kundfokus, värderar en briljant service samt är nyfiken och lösningsorienterad. Då du kommer arbeta kundnära tror vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga och är relationsskapande. Utöver detta har du en hög arbetsmoral och trivs att arbeta likväl i team som självständigt. För att komma till din rätt i tjänsten behärskar du svenska i både och tal och skrift. Har du andra språkkunskaper ser vi detta som högst meriterande. 

Om Flinks Järn

Flinks Järn AB är en järnhandel med fullt sortiment och ett premiumvarumärke mot yrkesfolk. Vi är ett familjeägt företag som startade i Stockholm 1907 och vi finns idag med fem snabbgrossar på 2500 kvadratmeter vardera för yrkesfolket i Storstockholm. Sortimentet omfattar 20 000 noga utvalda artiklar med över 99 % leveranssäkerhet. Men vi vill inte bara leverera ett brett sortiment av produkter, vi vill även bidra med vårt kunnande. Vi brukar säga att vi inte bara säljer en produkt utan att vi säljer en lösning. Hos oss möts du av kunnig personal, många med bakgrund i olika hantverksyrken, för att ge yrkesfolket en bra och snabb service. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00 - 17.00 året runt.  

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Flinks Järn. Kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson via mail, johanna.andersson@eissrekrytering.se eller via telefon 0702-72 62 66.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 21 april 2022, tillträde enligt överenskommelse i augusti 2022.

Logga
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2022
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/53
Kontakt
  • Johanna Andersson, 0702 72 62 66
  • Lajla Dzebic, 070-266 07 86
Publicerat 2022-03-17
Sista ansökningsdag 2022-04-21

 

Sök jobbet som butikssäljare här

Aktuellt

Visa fler
Stäng