Nu söker vi en Marknadskoordinator

Som marknadskoordinator hos oss kommer du att ingå i vårt marknadsteam om tre personer, där du kommer att ha huvudansvaret för det digitala. I första hand kommer du att arbeta för Flinks, men även för Flinks dotterbolag Lundqvist Maskin & Verktyg.

Du ansvarar för innehåll, underhåll och utveckling av våra hemsidor och webbshopar. Det innebär bild-/och textredigering av stora mängder produkter. Framför allt av de artiklar som finns i webbshoparna, men även av övrigt innehåll på sidorna. Stor del av din tid spenderar du kring arbetet med databasen. I detta ingår att du är ansvarig för Flinks bilder och att du fotograferar vissa produkter, personal och vid event.

Andra arbetsuppgifter du kommer att vara involverad i är t.ex. print, sociala medier, event etc. Rollen innebär mycket kontakt med leverantörer, konsulter och med vår kedjeorganisation BIG. Men även internt med framför allt säljande personal inom koncernen.

Vi vill att du:
• har relevant utbildning, ett plus om du har utbildning inom webb/kommunikation..
• har erfarenhet av och kan arbeta självständigt i Adobes program som Photoshop, InDesign och Acrobat.
• trivs i en roll som innehåller en hel del administration men även det kreativa arbetet med att utveckla och stärka Flinks varumärke internt och externt.
• är strukturerad och noggrann med ”öga” för detaljer.
• har en genuin, stark social förmåga och lätt för att uttrycka dig i såväl tal som i skrift.

Meriterande är erfarenhet av Umbraco, Illustrator och Google Analytics. Har du kunskap/erfarenhet av att arbeta med sociala medier ser vi det som ett klart plus. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en viktig roll med möjlighet att utveckla vårt digitala arbete, men även vara delaktig i andra marknadsföringsaktiviteter inom ett framgångsrikt, välskött och mycket expansivt företag.

Välkommen med din ansökan! Du kommer att länkas till en extern sida, där du sedan enkelt kan bifoga ditt brev och CV. Urvalet kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast! Vid frågor kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-25088, Comline Rekrytering.

Till ansökan

Aktuellt

Visa fler
Stäng