Flinks personal i Norrköping

Det är oss du träffar på Flinks i Norrköping

Kimmy Brusewitz, säljare/butikschef

Det är en fokuserad och erfaren, men också ödmjuk Kimmy Brusewitz, som axlar rollen som chef över Flinks nya butik i Norrköping. Kimmy handplockades från butiken i Bromma där han varit platschef i tre år. Utöver chefsrollen har han ytterligare nio år bakom sig som säljare i företaget.

– Det ska bli otroligt spännande att öppna! Jag har redan blivit kär i Peking och de trevliga människorna. Det känns som en liten storstad med vattnet och det fina  industrilandskapet. Som platschef gillar jag raka puckar och strävar efter en pigg känsla i butiken. Och med 3.000 kvadratmeter och 20.000 produkter har vi så  mycket häftigt att erbjuda. Privat gillar jag att laga mat och träna. Just nu har jag också fokus på renovering av min nya sommarstuga i Roslagen. Jag fäller träd, grusar gångar och åker gärna ut och fiskar. Jag ser mig som en äventyrlig person som älskar att göra saker där jag inte vet resultatet i förväg. Att starta upp Flinks i Norrköping blir en perfekt utmaning för mig.

Kristina Carlsson, säljare

” Flinks är som en vän man alltid kan ringa”

– Att träffa människor och lösa deras problem är min drivkraft. Allra bäst är jag på kläder och skydd. Jag älskar jobbet och ser mig som ”flinksifierad” efter 20 år som anställd i Stockholm. Men jag har bott i Norrköping sedan 2020 eftersom jag träffade kärleken i en inbiten IFK:are som vägrade flytta. Jag skrattar mycket och bidrar till en positiv stämning. Privat går tiden till mina två små barn och min portugisiska vattenhund Siri. Sa jag förresten att jag är grym på att backa med släp?

Tommy Järvinen, lageransvarig

"Jag är Norrköpings bästa truckförare"

– Att jobba för Flinks blir kanonkul, för jag älskar högt tempo, ordning och reda. Jag har många års erfarenhet som lagerarbetare, montör av gymmaskiner och som specialist inom brandskydd. I själen är jag ett klassiskt ”Åbyfrat”, vilket man kallar oss som är från Åby utanför Norrköping. Och för mig är rutiner viktigt. Livet består av att jobba, äta och att träna crossfit. Man kan jämföra mig med Skalman och hans mat- och sovklocka. Och precis som Skalman är jag en skön karaktär som är lätt att gilla.

Isabelle Lagerdahl, säljare

"Jag är en tävlingsmänniska in i benmärgen"

– Det här blir spännande! Hantverk är ett stort intresse och jag behövde något nytt i livet efter att jobbat i godisaffär länge. Jag är född och uppvuxen i Kolmården och likt ett Kolmårdstroll är jag väldigt målinriktad och lär mig saker snabbt. Samtidigt är jag glad, social och empatisk. Jag känner lätt av hur folk mår och dömer aldrig någon. På fritiden tränar jag poledance och som ung var jag en av Sveriges bästa innebandymålvakter.

 

Kent Sandqvist, säljare

"Mina arbetskamrater är oerhört viktiga för mig"

– Verktyg har jag varit intresserad av sedan barnsben, och under mina 45 år i branschen har jag varit med och byggt upp våra butiker i både Bromma och Täby. När jag jobbar går det i 110 knyck, men på fritiden vill jag bara ta det lugnt. Då fokuserar jag helst på mina tre barn och att kolla sport på TV. Min flytt till  Norrköping blir förresten som att knyta ihop säcken. Min pappa Sven-Erik bodde här och tog faktiskt JSM-guld med IFK på 50-talet.

 

Lennart Ottersten, säljare

"Man får bara en chans att göra kunden nöjd"

– Det känns häftigt att vara med från start här hemma i Norrköping. Jag kan mycket om stan och älskar att stadsvandra här. Annars är jag ordningsam och älskar när det är snyggt och rent. Allra bäst är jag på handmaskiner och det vi kallar för ”klet och kladd”. Värt att nämna är också att jag har bowlat i 40 år och har 290 i rekord på en serie. Och på 80-talet vann jag en miljon på lotto!

 

Tina Pettersson, säljare

"Min servicenivå är nästan FÖR hög"

– Jag är ursprungligen från Stockholm där jag jobbat på Flinks sedan 2005. Jag brinner verkligen för service och är stolt över vårt stora sortiment. Min styrka är att jag kan lite av varje. Jag är väldigt rakt på sak, älskar att snacka mycket och kallas av många för ”Tina Taggtråd”. Privat gillar jag att fiska, plocka svamp och att lyssna på riktigt bra hårdrock. Det känns spännande, men också lite läskigt att öppna upp Norrköpingsbutiken.

Stäng