Vi lät tre kunder på Flinks testa Mirkas eldrivna slipmaskin Deos Delta 663 CV

Halva vikten och halva höjden!

Vår snabba beskrivning av denna eldrivna delta-slipmaskin är att den har halva vikten och halva höjden mot traditionella maskiner. Mirka DEOS Delta 663 CV vinner på sin kompakta design – maskinen är endast 10 centimeter hög, väger mindre än ett kilo och är konstruerad för att smidigt komma åt i hörn och andra svåråtkomliga ställen. DEOS Delta har en 100x152x152 millimeter multihålsplatta för effektiv dammutvinning rakt ner i dammsugaren. Med en spak justeras hastigheten snabbt. Mirka DEOS Delta har också en integrerad vibrationssensor och Bluetoothteknik så att du kan ha koll på vibration, hastighet och användardata via appen myMirka.

Google Play App store

Magnus Aasumets, snickare

”Det är lätt att komma in i hörnen”

– Den känns bra och är enkel att hantera. Och det är lätt att komma in i hörnen med den. Jag gillar själva systemet att det går så snabbt och är så enkelt att komma igång direkt. Men om delen framtill var lite större kunde man använda den som handtag. Det vore bra. Vikten känns bra, jag har bara haft större och klumpigare slipmaskiner tidigare.


Jukka Tervonen, snickare

”Bra att det går att höja och sänka sliphastigheten”

– En behaglig slipmaskin. Jag får grepp direkt med den här och det känns bra att det går att höja och sänka sliphastigheten med plus- och minusknappen. Gamla maskiner har ju mycket vibrationer, det har inte den här. Jag skulle välja denna maskin i stället för den gamla jag har.


Johannes Holmert, smed

”Med dammsugaren känns det nästan som att jobba dammfritt”

– Slipmaskinen är ganska lätt och smidig och enkel att använda. Vibrationerna känns inte så mycket och med dammsugaren kopplad till maskinen känns det som att man jobbar nästan dammfritt. Slipnätet ger smidig slipning och maskinen är lätt att slipa över stora ytor med.

Med på bilden är också Johan Roos på Flinks Järn.


10 cm hög

Mirka DEOS Delta 663 CV väger mindre än ett kilo och är endast 10 centimeter hög. Den är konstruerad för att smidigt komma åt i hörn och andra svåråtkomliga områden.


MIRKA DEOS DELTA 663 CV

Effekt: 250 W
Nätspänning: 220-240 V
Hastighet (varv/min): 5 000-10 000
Oscillering: 3 mm
Storlek platta: 100 x 152 x 152 mm
Vikt: 970 gram
Ljudnivå: 68 dB
Vibrationsnivå: 2,6 m/s2

Till webshop


Stäng