Mobil förvaringslösning från Milwaukee

Det som främst skiljer denna förvaringslösning från de flesta andra är att lådorna är tillverkade i tjock slagtålig plast och att volymen sväljer flera maskiner och många tillbehör. Det är mycket smidigt att lossa lådorna från varandra och ta med sig så många lådor du behöver. Läs här nedan vad tre Flinkskunder tyckte.

I grundutförande innehåller förvaringslösningen tre stycken verktygslådor. Lådorna har olika storlekar och den understa lådan är försedd med stora hjul för smidig transport och hantering på bygget och i transportbilen. Samtliga lådor är metallförstärkta i hörnen och har hål i mitten framtill för möjlighet att låsa dem.
Mått 3-delsset: BxDxH (mm): 560 x 410 x 940.

3 genomtänkta tillbehör:

VERKTYGSVÄSKA – öppen verktygsväska för smidig till- gång till verktygen. Tillverkad av nylon med stabilt metall- skelett. 31 fack. Den går att koppla ihop med den översta lådan. Mått: LxBxH (mm): 400 x 250 x 320.

SORTIMENTSLÅDA – löstagbara fack för småprylar, som till exempel skruvar och pluggar. Lådans lock är genomskinligt för snabb överblick av vad som finns i. Locket hindrar facken från att flytta sig vid transport. 5 fack. Mått: BxDxH (mm): 250 x 380 x 120.

VERKTYGSFACK – inuti lådorna finns det lösa fack i flera olika storlekar för bland annat verktyg.

Till webshop

Anton Kajström, snickare

”Jag slipper springa tusen gånger.”

– Det här är en stabil pirra. Smart att det går att knäppa fast verktygsväskan. Det är bra att den sitter fast ordentligt. Och visst är det skönt att jag får med mig de prylar jag behöver, så jag slipper springa tusen gånger. Jag tror att jag skulle använda pirran som en köksvagn när vi bygger kök.


David Weinefelt, snickare/glasmästare

”Jag skulle få med alla verktyg och maskiner som jag behöver.”

– Den här pirran är större och bredare än den jag har i dag. Den skulle vara bra för mig eftersom det får plats fler prylar i lådorna. Ja, jag skulle få med alla verktyg och maskiner som jag behöver i mitt arbete. Verktygslådorna har också plats för småprylar som skruvar med mera och pirran är smidig att dra.


Göran Anund, multihantverkare

”Det här är grova grejer som tål påfrestningar.”

– Det här är grova grejer som tål påfrestningar och inte ramlar isär hur som helst. Jag gillar modultänket och det är smidigt att det går att koppla ihop verktygsväskan med fler lådor, där jag plockar i det jag behöver. Det är bra att det går att låsa lådorna med hänglås och att det finns stålbyglar för att surra fast med spännband i bilen.


Stäng