Yrkesfolket testar handtaget EASY!Force

May the Easy Force be with you

Vi har liksom vant oss vid att knappen på högtryckstvättens spolhandtag kräver järnnävar för att tryckas ner. Men vi kan lova att knappen på det här handtaget är lätt som en sommarvind. Kärchers EASY!Force funkar på ett betydligt smidigare sätt än traditionella spolhandtag eftersom det har en balanserad kraft. Kortfattat kan teknologin beskrivas som en seger för god ergonomi, vilket ger en mindre ansträngande användning. När trycket aktiveras pressar rekylen i vattentrycket automatiskt handtaget mot handen. När knappen är nedtryckt behöver du inte anstränga musklerna i handen utan det räcker att hålla knappen lätt nedtryckt.

Martin Gullberg, snickare

– Handtaget är väldigt välbalanserat. Jag känner en stor skillnad mot de handtag jag brukar använda. Och det är mycket bra att jag får trycket mitt i handen. Det här vore bra att ha eftersom jag tvättar av bilen minst en gång i veckan, faktiskt ofta för hand.


Björn Engström, arbetsledare

– Det är skönt att använda. Man behöver ju ingen kraft för att trycka ner det. Det här skulle jag vilja ha på firman. Det är stor skillnad mot de andra handtagen som finns, de är mycket trögare. Jag gillar det verkligen.


Victor Vega, plattsättare

– Det här handtaget funkar bra. Varför inte, detta skulle jag vilja ha. Man kan sikta mycket bättre med det, och leda strålen bättre än med vanliga handtag. Men det är också riktigt bra att man inte behöver ta i lika mycket som man brukar när man använder högtryckstvättar.


Tre proffstvättar med Easy!Force

Tre nya proffstvättar i skiftande storlek och prestanda för växlande behov. Minsting-tvätten är en kompakt allroundmaskin, som du kan ha med dig i transportbilen. De andra högtryckstvättarna klarar lite större jobb. Samtliga tvättar är utrustade med det nya spolhandtaget EASY!Force. Något både vi och våra kunder kallar revolutionerande lätt.

Läs mer här


Stäng