Världens starkaste borrskruvdragare

Det här är verkligen en mycket stark skruvdragare för att borra och skruva i främst kraftigt trävirke. Så vitt vi vet är det världens starkaste 18-volts skruvdragare. Du måste testa själv för att förstå maskinens kraft.

I Bosch serie med den nya BITURBO-motorn är det extra kraft som gäller. Bara för proffs. Maskinerna i 18-volts-serien har exceptionell prestanda i kombination med de effektstarka batterierna i ProCore 18V-serien med 5,5, 8 och 12 amperetimmar. I stället för att gå upp i volttal har Bosch satsat på att utveckla både batterier och en kraftfullare motor. Den nyutvecklade motorn levererar upp till 2 000 watt vilket ger denna skruvdragare imponerande prestanda.

Alltid rätt vinkel med gyrot
Denna skruvdragare har även en smart gyrofunktion där du kan ställa in önskad vinkel i 45 eller 60 grader, direkt på maskinens display. Vill du kunna ställa in helt valfri vinkel kan du ladda ner appen Bosch Toolbox och sätta in ett chip i skruvdragaren (säljs som tillbehör). En ljusindikator på maskinen ger dig full kontroll på inställd vinkel.
Några användningsområden: Trallstomme, regelverk, fasad, konstruktionsskruv och takstolar.
Maskinen har även kickbackfunktion som kan kopplas ur vid behov.

Borrskruvdragare Bosch GSR 18V-150 C

Batteri: 18 v/ Li-Ion
Max vridmoment hård/ mjuk/peak: 100/84/150 Nm
Varvtal: 0-550/0-2 200 v/min
Borrchuckens spännvidd: 1,5-13 mm
Max skruvdiameter: 13 mm
Vikt med 8,0 Ah batteri: 3,0 kg
Levereras utan batteri och laddare

Till webshop

MIkael Wedlund, fastighetstekniker

” I och med kraften kan den användas till att hålsåga i rätt tjockt virke”

– Jäkligt lättarbetad. Den är väldigt stark och den bara äter sig in i virket. Det är bra med extra långt handtag för att få stabilitet. Den här maskinen kan ersätta andra maskiner. Och i mitt jobb är det enklare att ha en maskin som klarar allt än att ha flera maskiner som kan olika saker. Den här maskinens vridmoment är ju riktigt bra. I och med kraften kan den användas till att hålsåga i rätt tjockt virke. Jag tror att jag skulle använda gyrot för att ställa in 45 grader.


Jimmi Kronholm, fastighetstekniker

” Gyrofunktionen är grym när man ska träffa en regel undertill som inte syns”

– Den här är verkligen bra! Att handtaget är långt är också bra. Framför allt när man jobbar med montering och håltagning i tjockare trävirke. Gyrofunktionen är grym att använda när det är tjockare material och man ska träffa en regel undertill som inte syns. Då vet jag att jag kommer rätt genom att ställa in vinkeln. Jag skulle absolut utnyttja den här skruvdragarens kraft.


René Roxström, anläggare

”Det var nästan som att skruven åkte in av sig själv”

– Oj, den är brutalt stark! Jag blev så förvånad hur enkelt det gick att skruva in en skruv i regeln. Det var nästan som att skruven åkte in av sig själv. Den här är väldigt mycket starkare än de maskiner jag använder i dag. Jag tror att jag skulle använda gyrot ibland för att förenkla när jag formsätter. Den här skruvdragaren tänker jag lägga in önskemål om att jag vill köpa in. Med den skulle det bli mycket mer lättjobbat för mig än i dag.


Stäng