Fler tips på dammskydd

Borra utan damm

Dammsugarmunstycket från Festool tar hand om dammet direkt vid borrning, för vidare transport till dammsugaren. Munstycket sugs fast i taket eller på väggen och möjliggör arbete med båda händerna. Passar industridammsugare med en anslutningsdiameter på 32 – 42 millimeter.

Till dammsugarmunstycket i e-handeln


Utsågningskåpor

En utsugningskåpa kopplar du till exempel till en vinkelslip. Kåpan tar hand om dammet direkt vid maskinen. Vi har flera olika modeller av utsugningskåpor i lager. 

Till utsugningskåpor i e-handeln


Blixtlåsdörr - bygg rum i rummet

En dammskyddssats som innehåller täckplast, aluminiumstöttor och självhäftande blixtlås som kan placeras var som helst på dammskyddet där det passar bäst med en passage. Kan till exempel användas för att skärma av en del av en butik i ett shoppingcentrum eller avgränsa en korridor.

Blixtlåsdörr i e-handeln

 


Stoftavskiljare

H-klassad stoftavskiljare som effektivt suger i sig farligt byggdamm, från trä- till kvartsdamm. Stoftavskiljaren kan anslutas direkt till verktygets dammutsug eller användas vid städning under arbetets gång och efter att arbetet avslutats.


Luftrenare

En luftrenare är ett komplement till dammsugaren och renar luftburna dammpartiklar. Denna luftrenare har H13-filter och en indikatorlampa som visar när filtren är igensatta av damm eller när ett filter är trasigt.

Till luftrenare e-handel


Stäng