Gardera dig mot vattenskador

Vi har prylarna du behöver för att förhindra att vattenskador uppstår. Olika typer av insatser och underlägg för diskmaskin och kyl eller avancerade vattenlarm som kan upptäcka vattenläckage på flera punkter och på lite större ytor.

UPPTÄCKER LÄCKAGE PÅ TRE PUNKTER

Vattenlarm Tollco Dropstop 600 kan upptäcka vattenläckage på tre platser. Larmet är utrustat med tre vattensensorer med kablar för att täcka flera och större ytor. Om en läcka uppstår reagerar sensorerna och aktiverar en hög larmsignal och läckan kan snabbt upptäckas. Placeras i dolda utrymmen och i skåp där det finns risk för läckage, till exempel under en diskbänk och en diskmaskin, i rörschakt med mera. Drivs av ett 9-volts batteri. Vattenlarmet larmar vid låg batteristyrka och har en inbyggd funktion för att testa batteristyrkan.

Till webshop

BÄNKSKÅPINSATS FÖR TÄTA YTSKIKT

Bänkskåpinsats Tollco som placeras direkt på botten av ett bänkskåp och ger en tät och slät botten som är lätt att hålla ren. Samlar upp och leder fram vattenläckage. Tätskikt av plast med stansade linjer och vattensäker tejp. I skåp med vattenledningar och rörgenomföringar skapas ett tätt ytskikt om man kompletterar med Tätningsset med Diaflex och stosar.

Till webshop

BATTERIDRIVET VATTENLARM

Ett enklare larm som varnar snabbt med ett läte om vatten kommer i fysisk kontakt med varnaren. Används för att varna för läckande vattenrör, diskmaskiner eller tvättmaskiner. Ett 9-volts batteri ingår.

Till webshop

 


TÄTNINGSSATS FÖR RÖRGENOMFÖRING TOLLCO NR 3

Tätningssats med 3 olika typer av tätningar. Det vita tätningsbandet är enkelhäftande och perfekt för att täta rörgenomföringar, runt rör, över skarvar och sprickor. Det svarta tätningsbandet är dubbelhäftande. Med det tätar du skarvar mellan två material, till exempel skåpbotten och underlägg. Den grå tätningsmassan är formbar och tätar enkelt skruvhål och springor eller rullas runt rör.

Till webshop

TÄTNINGSSATS FÖR RÖRGENOMFÖRING

Tätningssats Tollco för rörgenomföring. Innehåller 10 stycken stosar i 6 olika storlekar som passar de flesta vatten- och avloppsrör. Innehåller även Diaflex slanggenomföring och tätningsmassa.

Till webshop

DISKMASKINSUNDERLÄGG

Diskmaskinsunderlägg för placering under diskmaskin, där den dolda golvytan skyddas mot vattenläckage. Vid ett läckage leds vattnet framför diskmaskinen för att synas. Skivan är gjord i slagtålig P-plast. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen och testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Finns i nedanstående storlekar.
Bredd 600, djup 500, höjd 50 mm.
Bredd 450, djup 500, höjd 50 mm.

Till webshop

KYL- OCH FRYSUNDERLÄGG

Klassiskt underlägg som placeras under kyl och frys, där den dolda golvytan skyddas. Om ett vattenläckage uppstår leds vattnet fram för att bli synligt framför kylen eller frysen. Underlägget är tillverkat av slagtålig PP-plast och testat och godkänt enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen. Mått i millimeter: Bredd 600, djup 585, höjd 50.

Till webshop

Stäng