Övrig service

”Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare” lyder Flinks vision.
För vi på Flinks ser det som vår uppgift att inte bara leverera ett brett sortiment av produkter, vi vill även bidra med kunnande och tjänster kring våra produkter.
Vi försöker ständigt utveckla nya tjänster som gör yrkesfolkets vardag enklare.
Här hittar du några av dem.

Provdragning av infästning och armering

Är du osäker på grundmaterialets kvalité eller behöver du säkerställa att montaget verkligen håller för särskilda lastkrav? Kontakta någon av våra säljare så hjälper vi er med en provdragning, oavsett fabrikat. Provdragningen dokumenteras och ni får en PDF-rapport där resultatet tydligt redovisas.


Slipning

Behöver du slipa något? Lämna in dina klingor och sågkedjor till oss så ser vi till att de snabbt blir slipade och servade. Det tar några arbetsdagar och du får ett meddelande när det är klart. Visste du förresten att du även kan ta med dig dina köksknivar, kedjor, stämjärn m.m. så slipas de till perfektion. Priserna varierar beroende på klinga, men brukar ligga på mellan 100-400 kronor.


Fallskyddsbesiktning

Vi ombesörjer din årliga fallskyddsbesiktning. Det är viktigt att fallskydd kontrolleras regelbundet och vi på Flinks är auktoriserade att utföra besiktning av ditt fallskydd. Vi synar av alla delar i ditt fallskydd och byter vid behov ut de delar som inte håller måttet. Lämna bara in det i någon av våra butiker.


Fotskanner

Alla fötter är olika och för yrkesfolk som står och går mycket är det viktigt att ha rätt på fötterna. I våra snabbgrossar har vi fotskanner som skannar av dina fötter och ser vilka skor och sulor som passar just dig.


Reparationer och service

Lämna in dina maskiner till oss. Vi tar emot dina el- och luftverktyg och ser till att de får en snabb och professionell service.


Stäng